Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 2017 / Ugrađen elektronski sistem zaštite IGLA

Jedna od najmoćnijih zaštita vašeg automobila. Za sedam godina kako se distribuira u Srbiji, nema ni jednog ukradenog automobila pod ovom zaštitom!!!

IGLA je jedinstven elektronski bezbednosni uređaj, razvijen za zaštitu vozila od krađe i provale. Uređaj koristi standardno ožičenje CAN bus-a za povezivanje na vozilo. Štaviše, zbog veoma malih dimenzija uređaja, IGLA se može instalirati skoro bilo gde u vozilu!

Za instalaciju nisu potrebni dodatni moduli i provodnici, koje je veoma lako pronaći. IGLA sistem može biti deaktiviran pomoću elektronskog priveska za ključeve, pametnog telefona ili unosom PIN koda preko standardnih tastera vozila. Digitalna zaštita, koja se koristi u sistemima protiv krađe, proizvedenim od strane kompanije Author, su zaista jedinstveni i dokazani patentom, izdatim od strane Saveznog zavoda za industrijsku svojinu Rusije.

@radenkostruja
@igla_worldwide
@iglasrbija
@cokoloznica

AUTO SERVIS STRUJA 96

www.strujaservis.rs

#struja #chiptuning #chiptunes #auto #automobil #autoelektronika #servis_struja96 #dijagnostika #autoklime #autoelektrika #autokljucevi #dtc_off #dpf_off #agr_off #coding_programing #kilometraze #coding_adaptation

Elektronski sistem zaštite IGLA – pročitajte više