POTREBAN VAM JE AUTO KLJUČ!?

POSTOJEĆI KLJUČ JE DOTRAJAO ILI STE GA IZGUBILI !? NE BRINITE, IMAMO REŠENJE !

Izrada i kodiranje autoključeva običnih, ključeva sa daljincem i Keyless sistema za: Mercedes Benc, BMW, Ferrari, Audi, Seat, Škoda, Ford,
VW, Smart, Fiat, Alfa, Lancia, Opel, Peugeot, Citroen, Renault, Mazda, i mnoge druge modele automobila. Dovoljno je da dođete do Auto servisa STRUJA96!

Auto ključeve radimo isključivo VLASNIKU auta uz potpisan zahtev!

AUTO KLJUČEVI I MEMORIJA

VRAĆANJE AUTO KLJUČA U MEMORIJU

Vraćanje auto ključa u memoriju radi se zbog nekoliko razloga, pada napona, nedovoljnog napajanja, greške u instalaciji ili pogrešnog kodiranja kada ključevi budu obrisani iz memorije… Imamo mogućnost vraćanja starih auto ključeva, postojećih auto ključeva, možemo da uradimo sve što zahtevate. Jedini uslov je da ste vlasnik vozila za koje vam treba intervencija.

Možemo da proverimo koliko imate AKTIVNIH AUTO KLJUČEVA u memoriji. Recimo, kupili ste korišćeni automobil pa se opravdano bojite da li ste dobili sve auto ključeve, ili u slučaju da ste izgubili auto ključ.

Možemo da OBRIŠEMO izgubljeni auto ključ ili karticu, pa i ako se isti nađe u pogrešnim rukama, neće otključati vaše vozilo niti biti u mogućnosti da pokrene motor.