Loading...

Dezinfekcija auto klime

Dezinfekcija auto klime2020-11-15T09:11:27+01:00

DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

PUNJENJE, DEZINFEKCIJA, SERVIS, POPRAVKA, REMONT

Auto servis STRUJA96 kao jednu od specijalnosti ima održavanje i popravku klima uređaja na automobilima.
Servisiranje auto klima u Auto servisu STRUJA96 vrši se najsavremenijom opremom u cilju najkvalitetnijeg pružanja usluga.
Redovno održavanje od presudnog je značaja za ispravan rad vašeg klima uređaja.
Mnogi su nam poklonili poverenje. Budite jedan od njih. Dobro došli!

DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

NE ČEKAJTE POJAVU NEPRIJATNIH MIRISA,.. DEZINFIKUJTE ODMAH

Ukoliko ste osetili neprijatne mirise iz vašeg auto sistema za ventilaciju vreme je da nas urgentno posetite. Dezinfekcija auto klime radi se zbog uklanjanja virusa, bakterija i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala klima uređaja.

Čini se da u vreme globalne pandemije, dezinfekcija auto klima uređaja nikada nije bila opravdanija. Savremenom opremom čistimo mikroorganizme i sprečavamo njihovo širenje u kabinski prostor.

Klima uređaji uglavnom rade dok rade. Vrlo pogrešno! Redovan servis sprečiće zaprljanost ventilacionih kanala i svesti na minimum mogućnost tehničkog kvara na vašem auto klima uređaju.

Proces dezinfekcije obavljamo elektronskim uređajem PureZone Machine. To je elektronski ultrazvučni uređaj koji atomizuje antibakterijsku tečnost (PureZone) u cilju distribucije po A/C recirkularnom sistemu vozila.

Jedna od glavnih prednosti ultrazvučnog atomizujućeg sistema je što se atomizirane čestice dobijaju na temperaturi okruženja. Ovo sprečava kondenzaciju koja se tipično javlja kada se tečnost atomizuje zagrevanjem na višu temperaturu. Čestice atomizirane sa PureZone Machine su manje od 5µm i teško se kače za površine sa kojima dolaze u kontakt. Iz tog razloga će se one skroz probiti kroz A/C sistem i u kabinski ili tovarni prostor.

Ovakve uslove ne možete postići tradicionalnim aerosolnim pakovanjima u kućnim uslovima, jer veličina i težina atomiziranih čestica dovodi do njihovog preranog taloženja. Jedan antibakterijski tretman sa PureZone Machine traje minimalno 11 minuta na 20°C i automatski prestaje čim se dostigne minimalan nivo tečnosti. Na višim temperaturama okruženja tretman će trajati kraće, dok će obrnuto, na nižim temeraturama, trajati duže.

Go to Top