AUTO KLIME

PUNJENJE, DEZINFEKCIJA, SERVIS, POPRAVKA, REMONT

Auto servis STRUJA96 kao jednu od specijalnosti ima održavanje i popravku klima uređaja na automobilima.
Servisiranje auto klima u Auto servisu STRUJA96 vrši se najsavremenijom opremom u cilju najkvalitetnijeg pružanja usluga.
Redovno održavanje od presudnog je značaja za ispravan rad vašeg klima uređaja.
Mnogi su nam poklonili poverenje. Budite jedan od njih. Dobro došli!

PUNJENJE AUTO KLIME

SAMO ISPRAVNO NAPUNJENA KLIMA RADI ISPRAVNO

Za punjenje Vašeg auto klima uređaja, Auto servis STRUJA96 koristi najsavremenije servisne stanice za punjenje i dijagnostiku klima uređaja. Uređaji su kalibrisani i atestirani, softverski nadgledani i apsolutno pouzdani.

Softver sa bazom podataka Stanice za punjenje i dijagnostiku klima uređaja, poseduje bazu podataka za svaki model i tip automobila. On poredi zatečeno stanje u instalaciji Vašeg klima uređaja sa fabričkim podešavanjima i vrši trenutnu korekciju.

Potpuno automatizovana servisna oprema za rad na auto klima uređajima direktno doprinosu dugovečnosti klima uređaja na Vašem automobilu. Svaki višak ili manjak freona višestruko umanjuje performanse svakog klima uređaja. Sa automatizovanom opremom, greške kod održavanja ne postoje.

DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

NE ČEKAJTE POJAVU NEPRIJATNIH MIRISA,.. DEZINFIKUJTE ODMAH

Ukoliko ste osetili neprijatne mirise iz vašeg auto sistema za ventilaciju vreme je da nas urgentno posetite. Dezinfekcija auto klime radi se zbog uklanjanja virusa, bakterija i neprijatnih mirisa iz ventilacionih kanala klima uređaja.

Čini se da u vreme globalne pandemije, dezinfekcija auto klima uređaja nikada nije bila opravdanija. Savremenom opremom čistimo mikroorganizme i sprečavamo njihovo širenje u kabinski prostor.

Klima uređaji uglavnom rade dok rade. Vrlo pogrešno! Redovan servis sprečiće zaprljanost ventilacionih kanala i svesti na minimum mogućnost tehničkog kvara na vašem auto klima uređaju.

SERVIS AUTO KLIME

PRIPREMITE VAŠ AUTOMOBIL ZA LETO I VRELINU

Jednom u toku godine dovoljno je raditi servis Vašeg auto klima uređaja. Čini se kao logično da to bude u proleće kako bi ste za najvrelije, letnje mesece obezbedili ispravan rad sa punim performansama.

Dobro obavljenom poslu svakako će pomoći najsavremenija servisna oprema koju poseduje Auto servis STRUJA96. Servis koristi isključivo sertifikovane fluide prilikom servisiranja Vašeg uređaja.

POPRAVKA AUTO KLIME

OTKLANJANJE KVAROVA MEHANIČKIH I ELEKTRIČNIH DELOVA SISTEMA

Auto servis STRUJA96 vrši popravku svih vrsta kvarova na auto klima uređajima bez obzira da li su kvarovi na mehaničkim ili električnim sklopovima uređaja.

Važnost ispravnosti svakog pojednačnog sklopa auto klima uređaja je u potrebi da stalno imamo besprekornu zaptivenost freona, koji kruži unutar sistema, omogućivši istom razmenu temperature i osnovnu funkciju, hlađenje putničke ili teretne kabine vozila.

Kvarovima su podložni svi delovi sistema, neki češće od drugih: kompresor, kondenzator, isparivač, sušač freona, cevi pod pritiskom, sistem vazdušnih kanala i usmerivača vazduha itd.