TPMS – SENZORI GUMA!

PROGRAMIRANJE I KLONIRANJE UNIVERZALNOG SENZORA

Auto servis STRUJA 96 vrši programiranje i kloniranje
univerzalnog senzora guma za sva vozila
uz pristupačnu cenu i obaveznu garanciju

TPMS – SENZORI GUMA

PROGRAMIRANJE I KLONIRANJE UNIVERZALNOG SENZORA

Auto servis STRUJA 96 vrši programiranje i kloniranje univerzalnog senzora uz pristupačnu cenu i obaveznu garanciju !!!

Sistem za praćenje pritiska u gumama TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) služi da vas upozori da je pritisak u jednoj ili više guma na vašem automobilu ispod preporučenog i da uslovi za vožnju više nisu bezbedni. Pored toga što utiču na bezbednost, senzori za merenje pritiska će sačuvati vaše gume od nepotrebnog habanja i neće dozvoliti veću potrošnju goriva do koje bi moglo da dođe usled smanjenog pritiska.

Ukoliko dođe do kvara ili oštećenja jednog ili više senzora potrebno ih je zameniti. Problem predstavlja cena originalnih senzora koja često može biti veća od kupovine čitavog točka. U ovakvim situacijama kloniranje senzora je mnogo praktičnije i jeftinije rešenje. Kloniranje predstavlja dobro rešenje i u slučaju kada želite da zamenite stare točkove novim. Ukoliko su dimenzije novih točkova drugačije u odnosu na prethodne, postoji mogućnost da će stari senzori izbaciti grešku na kontrolnoj tabli, iako su ispravni.

STRUJA 96 najsavremenijom opremom čita kodove iz postojećih, najčešće neispravnih senzora i klonira druge po značajno nižoj ceni u odnosu na originalne.