Loading...

Punjenje auto klime

Punjenje auto klime2020-11-15T09:15:29+01:00

PUNJENJE AUTO KLIME

PUNJENJE, DEZINFEKCIJA, SERVIS, POPRAVKA, REMONT

Auto servis STRUJA96 kao jednu od specijalnosti ima održavanje i popravku klima uređaja na automobilima.
Servisiranje auto klima u Auto servisu STRUJA96 vrši se najsavremenijom opremom u cilju najkvalitetnijeg pružanja usluga.
Redovno održavanje od presudnog je značaja za ispravan rad vašeg klima uređaja.
Mnogi su nam poklonili poverenje. Budite jedan od njih. Dobro došli!

PUNJENJE AUTO KLIME

SAMO ISPRAVNO NAPUNJENA KLIMA RADI ISPRAVNO

Za punjenje Vašeg auto klima uređaja, Auto servis STRUJA96 koristi najsavremenije servisne stanice za punjenje i dijagnostiku klima uređaja. Uređaji su kalibrisani i atestirani, softverski nadgledani i apsolutno pouzdani.

Softver sa bazom podataka Stanice za punjenje i dijagnostiku klima uređaja, poseduje bazu podataka za svaki model i tip automobila. On poredi zatečeno stanje u instalaciji Vašeg klima uređaja sa fabričkim podešavanjima i vrši trenutnu korekciju.

Potpuno automatizovana servisna oprema za rad na auto klima uređajima direktno doprinosu dugovečnosti klima uređaja na Vašem automobilu. Svaki višak ili manjak freona višestruko umanjuje performanse svakog klima uređaja. Sa automatizovanom opremom, greške kod održavanja ne postoje.

Nedostatak freona u većini slučajeva dovodi do oštećenja kompresora dok manjak freona u sistemu umanjuje performanse auto klima uređaja. Servisna kompresorska stanica za punjenje, nakon unosa podataka o vrsti i godištu vozila, obavlja proces punjenja u nekoliko etapa:

  • Pražnjenje zaostalog freona uz odvajanje starog ulja u sistemu
  • Uklanjanje vlage i nekondenzujućih gasova iz sistema
  • Punjenje precizno određene, nove količine ulja
  • Punjenje tačnom količinom freona prema fabričkoj nomenklaturi za određeni tip vozila

Go to Top