BMW 218d / Softversko isključivanje i resetovanje sisema na fabrička podešavanja BMW Pedestrian Warning System-a

Pedestrian Warning System upozorenje za pešaka sa aktiviranjem gradske kočnice je sistem namenjen da upozori vozača i da ga podstakne da interveniše ako postoji neposredna opasnost od sudara sa pešakom.

SISTEM ZAŠTITE PEŠAKA uključuje senzore u braniku koji detektuju sudar sa pešakom i uključuje penu koja apsorbuje energiju i plastiku u svojoj konstrukciji, kako bi se smanjile povrede nogu. U isto vreme, pored automatskog uključivanja kočionog sistema, uključuje se i vizuelna signalizacija u kabinskom prostoru.

Pedestrian Protection System (PPS) – Sistem zaštite pešaka (PPS) je sistem koji u određenim frontalnim sudarima doprinosi ublažavanju sudara pešaka sa automobilom. U određenim frontalnim sudarima sa pešakom, senzori u prednjem delu automobila reaguju i sistem se aktivira. Deo sistema je Pedestrian Warning System koji upozorava vozača da je moguće ugrožavanje bezbednosti pešaka.

Usled neispravnosti senzora koji čine sastavni deo Pedestrian Protection System (PPS)-a, dolazi do paljenja vizuelne signalizacije i mnogih drugih neprijatnosti prilikom vožnje.

SERVIS STRUJA 96 uspešno dijagnostikuje neispravnost, reparira ili popravlja senzorske module bez obzira na stepen oštećenja istih. Poprakom modula, štedite novac jer je novi originalni deo skup a često nije dostupan u prodavnicama auto delova. Takođe u mogućnosti smo da softverski eliminišemo grešku i resetujemo sisteme na fabrička podešavanja.

Chiptuning Performance

@radenkostruja
AUTO SERVIS STRUJA 96

www.strujaservis.rs

#struja #chiptuning #chiptunes #auto #automobil #autoelektronika #servis_struja96 #dijagnostika #autoklime #autoelektrika #autokljucevi #dtc_off #dpf_off #agr_off #coding_programing #kilometraze #coding_adaptation

BMW Chiptuning – izaberite Vaš model