Renault Master 2.3 DCI 2022 / urađeno odjavljivanje AdBlue sistema iz motornog računara

OVO SU MODELI ZA KOJE DO SADA NIJE POSTOJALO REŠENJE. IMAMO REŠENJE !!! Bez ugradnje emulatora! IMAMO SOFTVERSKO REŠENJE !!!

SCR (selective catalytic reduction) – selektivna katalitička redukcija je tehnologija koja se koristi za redukciju azotnih oksida (NOx) iz izduvnih gasova dizel motora. Zasnovana je na AdBlue® koji se naziva i izduvna tečnost za dizel – 32,5% rastvora uree u prečišćenoj vodi koja se ubrizgava u izduvnu cev.

Urea u AdBlue® oslobađa amonijak (NH3) uz visoke temperature izduvnih gasova. Ovaj amonijak hemijski reaguje sa azotnim oksidima (NО i NО2) u katalitičkom pretvaraču kako bi se stvorila neškodljiva para azota (N2) i vode (H2O).

AdBlue® (diesel exhaust fluid) je sredstvo koje koriste vozila opremljena sa SCR (selective catalytic reduction) katalizatorom. AdBlue® se sastoji od uree koja je pomešana sa destilovanom vodom. Princip rada sistema temelji se na hemijskoj reakciji selektivne katalitičke redukcije pri kojoj se štetni azotni oksidi pretvaraju u azot i vodenu paru. AdBlue® se ubrizgava pre SCR katalizatora a samim procesom se upravlja preko raznih SCR senzora. Sistem je prilično osetljiv i greške se javljaju često, i to dovodi do problema u svakodnevnoj vožnji. Problem se rešava odjavljivanjem AdBlue® sistema iz motornog računara – trajno rešenje svih problema koji može da uzrokuje AdBlue®.

Chiptuning Performance

atm_chiptuning_performance Dealer Beograd
@radenkostruja
AUTO SERVIS STRUJA 96

www.strujaservis.rs

#struja #chiptuning #chiptunes #auto #automobil #autoelektronika #servis_struja96 #dijagnostika #autoklime #autoelektrika #autokljucevi #dtc_off #dpf_off #agr_off #coding_programing #kilometraze #coding_adaptation

Renault Chiptuning – izaberite Vaš model