Mercedes-Benz E Class W213 2016 / Zamena i programiranje elektronike oba matrix fara

Uraduli smo zamenu elektronike fara u koju je ušla voda. Nakon toga far mora da se programira kako bi radio ispravno. Dešava se da ukoliko postavimo polovan far on radi nekontrolisano anoi ugrađeni far ne radi nikako bez dodatnog programiranja elektronike.

Matrix LED tehnologija od skoro nalazi primenu u novim automobilima. Radi se o pametnoj digitalizovanoj platformi gde svetlosnu grupu čini više od deset LED segmenata koji su odgovorni za dnevna svetla, kratka i duga svetla i bočno osvetljenje. Elektronski algoritam prilagođava intenzitet svetlosnog snopa, čak i njegov smer, uključujući ga i isključujući u zavisnosti od potrebe i onoga što kompjuter detektuje ispred vozila. Na ovaj način postiže se da vozači koji dolaze iz suprotnog smera ne budu zaslepljeni vašim svetlosnim snopom.

Ukoliko dođe do naprsnuća fara sa Matrix LED tehnologijom, izazvanog udarcem ili drugim mehaničkim oštećenjem, pojave vlage ili prodora vode u far te kao posledicu imate otlaz složene elektronike svetlosne grupe, Auto servis STRUJA 96, nakon remonta fara, prilagođava i pušta u rad elektroniku istog, specijalnom dijagnostičkom opremom, kako bi sve funkcije svetlosne grupe radile kao i pre mehaničkog oštećenja.

Matrix LED tehnologija je vrlo skupa pa jedna svetlosna grupa može koštati i 300.000 dinara. STRUJA 96 je pravi izbor za pouzdanost i veliku uštedu!

Chiptuning Performance

atm_chiptuning_performance Dealer Beograd
@radenkostruja
AUTO SERVIS STRUJA 96

www.strujaservis.rs

#struja #chiptuning #chiptunes #auto #automobil #autoelektronika #servis_struja96 #dijagnostika #autoklime #autoelektrika #autokljucevi #dtc_off #dpf_off #agr_off #coding_programing #kilometraze #coding_adaptation

MERCEDES BENZ Chiptuning – izaberite Vaš model